OneDrive for Business

Met OneDrive for Business hebben medewerkers altijd bestanden bij de hand. Het is gemakkelijk bestanden met collega’s te delen en bestanden veilig op te slaan. Met hun apparaat naar voorkeur kunnen medewerkers bij de online opslag van OneDrive.

Duidelijk en overzichtelijk

De ingebouwde zoekfunctionaliteit van OneDrive for Business zorgt ervoor dat je nooit meer een bestand kwijt bent. Zo kun je snel juiste die bestanden vinden die je nodig hebt. Veilig opgeslagen bestanden met een optimaal overzicht.

Genoeg ruimte

Het is gemakkelijk bestanden op te slaan met de uitgebreide opslagruimte van OneDrive. Er is maar liefst 1 TB (1000 GB) beschikbaar aan cloud opslag. Hierdoor is gemakkelijk om ook grote bestanden overal te raadplegen en delen.

Gemakkelijk samenwerken

Met OneDrive is het mogelijk dat collega’s tegelijkertijd samenwerken in documenten en het is gemakkelijk bestanden te delen – zo verloopt samenwerken wel heel soepel. Daarnaast bepaal je zelf wie welk bestand kan bewerken of inzien.   

OneDrive for Business voor jouw organisatie

Ook het gemak van een cloud opslag met de veiligheid van Microsoft? Dan is OneDrive for Business zeker een aantrekkelijke oplossing. Wil je weten wat de voordelen van OneDrive for Business zijn of wil je een demo zien? Neem dan snel contact met ons op.