Office 365

Microsoft biedt onder de naam Office 365 een online dienst waar de Microsoft Office producten onder vallen. Hierdoor kun je gebruik maken van de vertrouwde Office suite met de behorende serversystemen als Lync, SharePoint en Exchange. Met Office 365 is het niet nodig om producten zelf te installeren. Je neemt simpelweg een abonnement af en Microsoft zorgt voor onderhoud en beheer. 

Altijd up-to-date

Met Office 365 kan iedereen gelijk beginnen met werken. Je hoeft dus geen bestanden meer bij te werken en ook niets meer te installeren. Voor de eindgebruikers blijft dit allemaal achter de schermen. Je werkt ook altijd aan de laatste versie van een bestand omdat bestanden automatisch worden opgeslagen.

Altijd en overal toegang

Flexibel werken is gemakkelijk met Office 365. Office 365 werkt op elk gewenst apparaat, waar en wanneer je maar wil. Vanuit elke browser heb je toegang tot bestanden met Office Online. En voor medewerkers onderweg is er toegang met Office Mobile.

Bestanden eenvoudig met elkaar delen

Bestanden vanuit Office 365 worden opgeslagen in 1TB OneDrive. Omdat bestanden online worden opgeslagen heeft iedereen altijd toegang tot de laatste versie van het bestand en blijven bestanden ook gemakkelijk te organiseren. Om samenwerken nog eenvoudiger te maken, is het mogelijk externe gebruikers selectief toegang te geven tot bepaalde bestanden en documenten.

GDPR

Binnen Office 365 zijn er een aantal mogelijkheden om te voldoen aan GDPR-regels:

  • Data Loss Prevention (DLP): hiermee kan je acties configureren om zo bedrijfs- en persoonsgegevens te beschermen;
  • Advanced Data Governance: hierbij wordt intelligentie toegepast om inzicht te krijgen in data en deze te managen binnen jouw organisatie;
  • Advanced Threat Protection: helpt e-mail te beveiligen tegen malware aanvallen en andere bedreigingen;
  • Advanced Security management: herkent risico's en afwijkend gebruik;
  • Office 365 audit logs: helpt om gebruikersactiviteiten te traceren en monitoren. Bij afwijkingen kunnen activiteiten worden geblokkeerd.

Office 365 voor jouw organisatie

Wil je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is met Office 365? Samen met jou bekijken we graag wat er mogelijk is met betrekking tot migratie en implementatie. ITON denkt graag met je mee. Neem contact met ons op of laat je gegevens achter zodat wij contact met jou kunnen opnemen.