VxRail

Minder kosten, meer flexibiliteit en een minder complexe IT-ervaring; het klinkt bijna te goed om waar te zijn, maar dat is het niet. De VxRail biedt organisaties een kostenbesparende en eenvoudige oplossing om een VMware omgeving te vereenvoudigen en uit te breiden.

De VxRail is de eerste volledig geteste, geconfigureerde en geïntegreerde VMware hyper-geconvergeerde infrastructuur. Daardoor biedt de VxRail unieke en ongeëvenaarde voordelen op basis van prestatie en effectiviteit. De VxRail is de nieuwe standaard voor hyperconverged infrastructuurtoepassingen in een tijd waarin organisaties op zoek zijn naar IT oplossingen die de IT omgeving vereenvoudigen en verbeteren.

Wat maakt VxRail dé hyperconverged oplossing?

Organisaties hebben verschillende opties met betrekking tot hun hyperconverged oplossing. Maar wat maakt nou juist VxRail zo bijzonder?

  • De VxRail integreer je probleemloos met bestaande VMware beheeroplossingen in VMware-omgevingen;
  • Met VCE VxRail Manager is beheer van virtuele werkplekken, toepassingen en monitoring mogelijk;
  • Integratie van eindgebruikersoplossingen en cloudbeheer van VMware met onder andere VMware Horizon Air en VMware vRealize Operations;
  • Met cloud tiering van EMC kopieert VxRail data naar de cloud of openbare opslag, bijvoorbeeld naar Microsoft Azure;
  • Het is mogelijk een VxRail bij te plaatsen en zowel de werkzaamheden als data van de bestaande applicatie over te dragen. Daardoor is mogelijk om snel over te stappen;
  • De VxRail is relatief klein. Een VxRail beslaat slechts twee standaard-rekhoogten;
  • Het duurt ongeveer 15 tot 20 minuten om een VxRail te installeren en slechts vijf minuten om een nieuwe VxRail toe te voegen.

VxRail voor jouw organisatie

Met de VxRail hebben organisaties een hoogwaardige, schaalbare en flexibele oplossing in een eenvoudig te beheren pakket. De VxRail is eenvoudig te schalen en kan zich ontwikkelen naar de behoeften van jouw organisatie.