Azure Stack

Wil jij zeker weten dat jouw data altijd veilig staat en toch kunt profiteren van de voordelen van de public cloud? Met Microsoft Azure Stack is dat, en nog veel meer, mogelijk.

Met Microsoft Azure Stack hebt je een hybride cloudplatform waarin je een vastgestelde locatie van jouw data met de schaalbaarheid van public cloud combineert. Je werkt vanuit slechts één development omgeving en hebt dus minder kosten met betrekking tot beheer en onderhoud. 

De mogelijkheden

De public cloud wordt voor bedrijven een steeds aantrekkelijkere optie en het Microsoft Azure platform blijkt een uitermate populaire keuze. Toch vinden veel organisaties het belangrijk dat bepaalde data op locatie blijft staan. Daarom is een koppeling tussen de Microsoft Azure resources en de on-premises infrastructuur essentieel. Daarbij komt nog dat Azure Stack jouw organisatie schaalbaar maakt; het is mogelijk in te spelen op momenten dat er meer resources nodig zijn met test- en ontwikkelfasen of wanneer het een drukkere periode betreft.

Met Azure Stack hebben organisaties een kans om een veilige stap naar de cloud te zetten. De publieke Azure variant heeft bewezen wat het waard is en deze Azure Stack bouwt daarop voort. Daarnaast kent het dezelfde development API’s en gebruikersinterface die voor de gebruikers van Azure als vertrouwd zullen aanvoelen. Wanneer je de overstap maakt, heb je dezelfde functionaliteiten als voorheen.

Jouw cloud

Met Azure Stack maak je binnen jouw eigen datacenter gebruik van de verschillende Azure services. Jij bepaalt zelf waar jouw applicaties en gegevens draaien. Je kunt ze bewaren binnen het Azure platform of binnen jouw eigen datacenter. Daarnaast is het gemakkelijk om deze data te verplaatsen tussen de verschillende opties.

Azure Stack voor jouw organisatie

Als Microsoft Gold partner heeft ITON ervaring met het nieuwe Azure Stack cloudplatform. ITON heeft als een van de eerste leveranciers in Nederland een volledig operationele Azure Stack ontwikkel unit tot haar beschikking.