System Center Configuration Manager

Met de toenemende vraag naar BYOD apparaten vanuit medewerkers worden moderne organisaties geconfronteerd met de uitdaging de juiste balans te vinden tussen de wensen van werknemers en veiligheid. 

Veel organisaties zitten met de wens vanuit medewerkers dat medewerkers kunnen kiezen welke apparaten ze gebruiken, maar bedrijven moeten er wel voor zorgen dat die apparaten toegang hebben tot de juiste applicaties en  bedrijfsgegevens veilig blijven. Met de Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) beschik je over gecentraliseerd systeembeheer met betrekking tot beheer van assets, implementatie van toepassingen, beheer van beveiligingspatches, en implementatie van besturingssystemen.

System Center Configuration Manager voor jouw organisatie

Met SCCM kun je het Windows besturingssysteem volledig geautomatiseerd installeren op pc’s, laptops en tablets. Met SCCM is het gemakkelijk om applicaties en instellingen installeren en configureren vanuit één centrale locatie. Wil jij weten hoe SCCM jouw organisatie kan ondersteunen? Neem dan contact met ITON op.