Contact Support

Blog


Het public cloud platform van Microsoft, Microsoft Azure, is een verzameling van geïntegreerde services. Denk bijvoorbeeld aan opslag, netwerken, mobiel en databases. Azure bied je een complete oplossing met betrekking tot IT-infrastructuur.

Microsoft Azure bestaat sinds 2010 en het portfolio aan clouddiensten groeit continu. Op dit platform kunnen IT-professionals en ontwikkelaars applicaties bouwen, doorvoeren en beheren. Dit allemaal op het door Microsoft zelf beheerde wereldwijde netwerk van datacenters.

Onbetwiste marktleider

Als we kijken naar eindgebruikers, dan is Microsoft de onbetwiste marktleider met meer dan 1,5 miljard klanten wereldwijd. Het overgrote deel van de marktleiders in verschillende segmenten vertrouwt op de Microsoft Cloud.

Dit realiseert Microsoft niet alleen door een betrouwbaar Microsoft Cloud platform te bieden, maar ook door de Azure Marketplace optimaal te gebruiken. Deze verzameling van diensten varieert van Citrix tot IBM en Salesforce en zorgt ervoor dat Azure breed inzetbaar is.

Het feit dat Microsoft Azure op deze manier openstelt, zorgt ervoor dat het een breed draagvlak creëert en op die manier nog meer geïnteresseerde partners aantrekt. Mocht jouw favoriete softwareoplossing nog niet beschikbaar zijn in Azure, dan is de kans groot dat dit niet al te lang op zich laat wachten.

Databeveiliging

Microsoft Azure voldoet aan een groot aantal bedrijfsspecifieke en internationale veiligheidsstandaarden. Denk bijvoorbeeld aan SOC 1 en SOC 2 en ISO 27001. Daarnaast ondergaat Azure ook regelmatig strikte externe audits. Daaruit blijkt telkens weer dat Azure voldoet aan de voorgeschreven veiligheidsstandaarden.

Mocht je meer willen weten over de veiligheidsstandaard van Microsoft Azure, dan voorzien we je graag van meer informatie. En als je wilt weten wat Azure voor jouw organisatie kan betekenen, dan bieden we graag een oplossing op maat. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.