Contact Support

Nieuws


VWGNijhof Accountants & belastingadviseurs kiest voor de cloud dienstverlening van ITON. Met deze oplossing biedt de organisatie de ruim 120 medewerkers optimaal gebruikersgemak en een uniforme manier van werken.

VWGNijhof heeft niet zonder reden voor de ITON cloud gekozen. Nadat de organisatie een plan had geschreven voor het moderniseren van de huidige infrastructuur, zijn vier partijen uitgenodigd. Patrick Visser, partner/accountant van VWGNijhof: "ITON sprong eruit. Deze Hybride cloud expert spreekt dezelfde taal als wij. Hun advies sloot naadloos aan op onze vraag. Daarnaast voldoen de moderne oplossingen van de ITON Cloud Suite volledig aan onze wensen."

Security

Een van de belangrijkste pijlers voor een bedrijf dat werkt met privacygevoelige data is veiligheid. "We hebben veel en met name persoonlijke (financiële) informatie van onze relaties en de veiligheid daarvan moet gewaarborgd worden", zegt Visser. "Terwijl ook het gebruikersgemak van belang is. ITON denkt met ons mee en heeft hiervoor de juiste oplossing." Met de Enterprise Mobility & Security Suite (EMS) van Microsoft is ook de security goed geregeld. Bovendien wordt er een beleid voor mobility vastgesteld. En met Cloud Auditor worden de systemen bewaakt op het gebied van beveiliging en compliancy.

Andere diensten die VWGNijhof afneemt uit de ITON Cloud Suite zijn Cloud Desktop en Werkplek 365, Office 365, Back-up, Servers, Connectivity, Security, Licenties en Beheer. Om de gebruikers alvast voor te bereiden op de nieuwe werkplek heeft ITON in samenspraak met VWGNijhof onlangs een adoptiesessie georganiseerd. De medewerkers van VWGNijhof zijn enthousiast over de nieuwe werkplek. Ze zijn benieuwd naar de nieuwe opties die de Cloud Suite van ITON gaat brengen. De verhoogde mobiliteit en beschikbaarheid op verschillende devices wordt gezien als een innovatieve stap voorwaarts.