Contact Support

Nieuws

Martijn Hoeijmans

Martijn Hoeijmans Accountmanager


Dankzij een update maken de gebruikers van Werkplek 365 vanaf heden gebruik van versie 3.0.0. Dit brengt niet alleen toevoegingen met zich mee, maar ook verbeteringen die zijn gedaan.

Toevoegingen

We kijken eerst naar de toevoegingen die zijn gedaan bij deze versie van W365. Het design is op sommige plekken gewijzigd en daarmee heeft het ook nieuwe functies. De afgeronde hoeken moet de werkplek een moderne look geven. Ook kun je een nieuw lettertype en nieuwe icons ontdekken. Daarnaast zijn de live tegels vervangen door een drop-down menu.

Veiligheid

Een nieuwe ontwikkeling die bij moet dragen aan de veiligheid van je account is de ondersteuning van wachtwoorden met een lengte van maximaal 256 tekens. Zowel jij als je organisatie is daardoor beter beveiligd tegen mogelijke aanvallen van buitenaf. Je kunt vanaf heden ook je e-mail markeren in de e-mailapp. Dat is een goed hulpmiddel om je berichten bij te houden.

SVG-bestanden

Werkplek 365 ondersteunt dankzij de update nu ook SVG-bestanden voor app-pictogrammen en alle standaard app-pictogrammen zijn vervangen door SVG. Je hebt nu de mogelijkheid om gemakkelijk apps en tegels te benoemen en dat te doen op basis van een primaire kleur of door de koptekst aan te passen.

Verbeteringen

Binnen W365 moeten enkele verbeteringen bijdragen aan het eenvoudig kunnen gebruiken van de werkplek. Zo is het scrolgedrag op Android-apparaten verbeterd. Daarnaast hebben ze enkele Office 365 app-pictogrammen vervangen door de nieuwe pictogrammen die Microsoft dit jaar heeft uitgebracht. Op basis daarvan zijn ook de app-kleuren bijgewerkt.

Nog niet bekend met Werkplek 365, maar wil je er wel meer over weten? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter en ik neem contact met je op.