Contact Support

Nieuws


I&O Research uit Enschede gaat in 2018 gebruikmaken van de diensten van ITON. Het maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau kiest voor een cloud oplossing om de ruim 100 medewerkers nog flexibeler en efficiënter te kunnen laten werken.

Veilig werken in de cloud

ITON gaat de bestaande cloud serviceprovider migreren naar de ITON Cloud Suite: het hybride cloud platform. Daarmee wordt een moderne werkplek gecreeërd en kunnen alle business applicaties worden ontsloten door Werkplek 365. Daarbij wordt ook een combinatie gemaakt met de Windows 10 telefoons met Microsoft Enterprise mobility en security (EMS) om data te beschermen. Deze hoge standaard beveiligingsmogelijkheden sluiten daarmee perfect aan bij de nieuwe regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Werknemers van I&O Research kunnen daardoor overal veilig werken.

Kostenbeheersing

I&O Research heeft juist voor ITON gekozen omdat wij een modern platform bieden dat aansluit bij hun innovatiebehoefte. Ook de pay per use (betalen wat je gebruikt met maandelijkse flexibiliteit) gaf de doorslag. Dit maakt de maandelijkse kosten beheers- en voorspelbaar voor I&O Research.

Arent de Haan van I&O Research: "ITON wist onze behoefte te vertalen naar een compleet pakket. Voor ons was het belangrijk dat deze diensten voorbereid zijn op de naderende privacyregels en voldoende flexibel zijn om aan onze steeds wijzigende wensen te kunnen voldoen. Ook was de voorspelbaarheid in de kosten erg belangrijk voor ons. In een dashboard kunnen wij die precies monitoren en komen op die manier achteraf ook niet voor verassingen te staan."

Rody van Egmond van ITON: "In het voortraject hebben wij de klant echte demo's laten zien. Geen powerpoints of andere presentaties. We hebben I&O Research meegenomen in de mogelijkheden, een gebruikerservaring gegeven en laten zien welke voordelen het oplevert in efficiency en gebruikersgemak. We zijn erg blij dat wij de wensen van de klant hebben kunnen doorvertalen naar een op maat gemaakte dienst die voorziet in hun behoefte."