Contact Support

Nieuws


Een webinar is de ideale kans om je kennis over te dragen aan potentiële klanten en ze te inspireren om met een onderwerp aan de slag te gaan. Maar hoe zorg je er nu voor dat ook jouw webinar een succes is? 

Mede door het coronavirus zijn bedrijven in een stroomversnelling geraakt als het gaat om het transformeren van hun business naar online. Een dikke streep ging er door de geplande fysieke events. Aan jou de taak daar creatief mee om te gaan. Zo kozen enkele organisaties voor webinars en wij denken dat de moderne webinars via Microsoft Teams daar het meest geschikt voor zijn.

Het is een laagdrempelige manier om online je kennis te delen met de mensen die normaal gesproken naar je event zouden komen. Met een de moderne webinar Jumpstart bereik je met relatief weinig inspanning een groot publiek en het is ook nog eens in een handomdraai geregeld. Jouw business zal daardoor online een professioneel karakter krijgen.
 

Herken jij de onderstaande punten?

  • Hoe laat ik mijn bedrijf online groeien?
  • Hoe benaderd ik mijn doelpubliek met een moderne webinar?
  • Hoe houd ik de interesse van mijn publiek vast gedurende een webinar?
  • Hoe zit het met een webinar cloud dienst en de juiste configuratie ervan?
  • Wat moet ik doen en welke rollen zijn belangrijk voor een webinar?
  • Hoe zit het met de veiligheid en compliancy?
  • Kan iedereen er gebruik van maken?
ITON helpt jou eenvoudig op weg met de moderne webinar Jumpstart. Transformeer jouw business naar online met moderne webinars via Microsoft Teams. Jumpstart jouw productiviteit en gebruik deze workshops om je webinars een stevige zet vooruit te geven.
 

Meer weten? 

Via het formulier aan de linkerkant download je de Webinar Jumpstart brochure met daarin meer informatie. Of bel op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur met ons via: 088 – 070 06 00