Contact Support

Nieuws Microsoft Teams


De augustus update van Teams brengt enkele verbeteringen met zich mee, inclusief ondersteuning van Windows 10 Quiet Hours (stiltetijd). Lees hieronder de verbeteringen van de augustus update van Teams.

Windows 10 Quiet Hours support

Soms wil je gewoon even door kunnen werken, zonder dat je door iedereen gestoord kan worden. Als je werkt met Windows 10 (RS3 en eerder) en een stiltetijd hebt ingesteld, dan herkent Teams voortaan deze instelling en koppelt die aan je persoonlijke account. Handig voor de momenten als je even geen notificaties van wie dan ook wilt ontvangen.

Zoomen

In Teams is het nu mogelijk om in en uit te zoomen zoals je gewend bent in je webbrowser. Gebruik je Windows? Dan kun je 'Ctrl' en '+' gebruiken om in te zoomen. 'Ctrl' en '-' gebruik je om uit te zoomen. De shortcuts voor de Mac zijn hier te vinden (Engels).

Integratie Adobe

Ook de integratie van Adobe Creative Suite is inmiddels gerealiseerd. Daardoor kun je eenvoudig bestanden vanuit Adobe binnen Teams delen. Je ontvangt notificaties wanneer anderen opmerkingen plaatsen en je hebt binnen Teams razendsnel toegang tot je bestanden in de Creative Cloud van Adobe.

Microsoft Teams

Microsoft Teams profileert zich steeds meer als de grote concurrent voor Slack. Teams biedt een werkplek waarin je met collega's bestanden kunt uitwisselen, een chatfunctie en andere tools om beter met elkaar te werken.

Teams is zowel op de desktop als mobiel te gebruiken en heeft een betaalde en een gratis versie. Microsoft Teams is ontworpen voor organisaties, met een maximum van 300 gebruikers. Teams is wereldwijd in 40 talen beschikbaar.

Werk je al met Teams of wil je wat suggesties? Bekijk dan onze eerdere blog van Bendert Post met tips en tricks of neem contact met ons op.