Contact Support

Nieuws Microsoft Teams


Heeft jouw organisatie de overstap naar Microsoft Teams al gemaakt? De meeste grote bedrijven zijn al overtuigd, zo blijkt uit cijfers. In de Verenigde Staten maken 91 van de top 100 bedrijven gebruik van het multifunctionele platform van Microsoft. Daardoor was het in 2019 de workplace messaging app van 2019.

Skype en Slack voorbij

Microsoft Teams is inmiddels Skype en Slack voorbij in de rangorde. Bovendien is Microsoft bezig om Skype for Business uit te faseren. In januari telde Teams maar liefst 20 miljoen gebruikers, waarvan 13 miljoen dagelijkse gebruikers zijn. Het steeds flexibelere platform integreert naadloos de functionaliteiten van chatten, oproepen, het delen van bestanden, videovergaderingen en apps van derden met elkaar. Zodat werknemers optimaal kunnen (samen)werken.

Eenvoudig samenwerken met collega’s

Binnen Teams kunnen medewerkers eenvoudig samenwerken aan alle Office 365 bestanden. En dat allemaal binnen dezelfde app, zodat niet geschakeld hoeft te worden tussen apps en tabbladen. Geen problemen meer dat medewerkers in verschillende versies zitten te werken en dat er meerdere bestanden met dezelfde inhoud rondslingeren. Wil je meer weten over Microsoft Teams? Neem dan via het contactformulier aan de linkerkant contact met ons op.

Lees ook: Microsoft Teams Tips en Tricks