Contact Support

Nieuws

Robin Tibbe

Robin Tibbe Marketing/Communicatie


De ondersteuning van Microsoft op Windows 7 en Server 2008 is vanaf heden gestopt. Dit heeft betrekking op een groot aantal computers en servers.

Met het stoppen van de ondersteuning komt een einde aan de levenscyclus van besturingssystemen. Niet gevreesd, want met Windows 10 en Server 2012, 2016 en 2019 zijn er goede opvolgers van de genoemde versies aanwezig.

Migratie naar Azure

Je kunt er ook voor kiezen naar Azure te migreren, dan blijf je nog eens drie jaar verzekerd van support zonder extra kosten. Je kunt dan zelf naar een andere versie upgraden wanneer dat jou het beste uitkomt. Hulp nodig bij de migratie? ITON beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om daar bij te helpen.

Waarom is ondersteuning belangrijk?

De ondersteuning speelt een grote rol bij het beveiligen van software. Elke maand komt Microsoft met updates die ervoor zorgen dat de versies voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Zonder de ondersteuning van Microsoft ben je kwetsbaar. Je systeem voldoet dan bovendien niet meer aan de GDPR-richtlijnen.

Is het bovenstaande op jouw bedrijf van toepassing? ITON helpt je graag om te kijken welke stappen voor jou het beste zijn, zodat we samen tot een goede oplossing komen en vervelende situaties voorkomen. Want voor je het weet is het jaar alweer om en zit je ineens zonder ondersteuning.