Contact Support

Nieuws


Office 365 gebruikers maken altijd gebruik van de nieuwste versie van Microsoft Office. Gebruikers van Office 365 krijgen dan ook vaker updates dan de gebruikers van Office 2016 zonder abonnement. Wij vertellen je wat er nieuw is bij versie 1806 (build 10228.20021) zodat je dat zelf niet hoeft bij te houden.

Versie 1806 is een update zonder veiligheidsupdates, maar wel met een aantal leuke verbeteringen voor een aantal verschillende Office applicaties.

Chatten tijdens het bewerken


Als je met iemand samenwerkt in Word, Excel of PowerPoint is het vanaf nu mogelijk te chatten, en dat zonder dat je de applicatie hoeft te verlaten. Zo is het super eenvoudig om nog net de laatste puntjes op de ‘I’ te zetten of over een bepaalde zin te sparren.

SVG-afbeeldingen toevoegen


In Word, Excel of PowerPoint kunnen nu bepaalde standaardpictogrammen in presentaties of documenten worden opgenomen. Deze komen uit een standaardbibliotheek met Scalable Vector Graphics (SVG) bestanden. Deze zijn snel te vinden bij het tabblad Illustraties op het lint. Het mooie van SVG afbeeldingen is dat deze schaalbaar zijn zonder kwaliteit te verliezen.

Simple oplossingen voor toegankelijkheidsproblemen


Voordat je een document deelt of een mailbericht verzendt kun je via de Toegankelijkheidscontrole controleren of wat je gaat versturen ook gemakkelijk te lezen is in Word, Excel, PowerPoint of Outlook. De verbeteringen zitten hier vooral in het feit dat Toegankelijkheidscontrole betere aanbevelingen biedt om documenten voor iedereen toegankelijker te maken en nu meer ondersteuning biedt voor internationale standaarden.

Sprints beter beheren


Met Microsoft Project is het gemakkelijker om Agile te werken met takenborden. Je kunt snel sprints toevoegen en verwijderen naarmate het project zich verder ontwikkelt.

Nog geen Office 365?

Deze veranderingen zijn 25 juni live gezet. Met een abonnement op Office 365 ontvang je altijd de laatste updates met belangrijke beveiligingsupdates en verbeteringen. Heb je nog geen Office 365 en denk je erover na om de overstap te maken? We helpen je graag de juiste keuzes te maken voor jouw organisatie.