Contact Support

Blog


Met Office 365 zakelijk is het gemakkelijker dan ooit effectief samen te werken en te communiceren. Wat is Office 365 en wat zijn de voordelen van Office 365 voor organisaties die nu een oudere versie hebben of nog helemaal niet in de cloud samenwerken?

Met Office 365 zakelijk altijd het kantoor bij de hand

Met Office 365 zakelijk maak je gebruik van een abonnement en heb je altijd de nieuwste versie van dezelfde vertrouwde en flexibele Office programma’s beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan Excel, PowerPoint en Word, maar ook nieuwe toepassingen als Skype for Business, Teams en SharePoint.  

Daarnaast kun je met Office 365 voor bedrijven op elk apparaat bestanden maken, bewerken en delen met anderen. Het maakt dus niet meer uit of je werkt vanaf een mobiel, laptop of desktop. Elke wijziging is automatisch opgeslagen in de cloud en zijn voor iedereen zichtbaar.

Er zijn een flink aantal voordelen met het gebruik van Office 365 zakelijk. We geven een aantal voordelen die het voor de meeste organisaties een interessante optie maken.

Schaalbaar

Office 365 voor bedrijven is makkelijk schaalbaar. Je betaalt alleen voor wat je ook daadwerkelijk nodig hebt en niet meer dan dat. Heb je bijvoorbeeld één maand extra licenties nodig om een bepaalde piek op te vangen of gaan er juist mensen weg? Het is met een paar simpele klikken aan te passen.

Installeer op meerdere apparaten

Het is voor medewerkers steeds normaler om op meerdere apparaten te werken. Ze gebruiken de laptop op het werk, passen een presentatie op het laatste moment nog aan met de smartphone of tablet en ook thuis willen ze graag nog gebruik maken van de laptop/desktop. Met de meeste versies van Office 365 zakelijk is het mogelijk programma’s als Excel, PowerPoint en Word lokaal te installeren.

Met Office 365 werk je gemakkelijk op meerdere apparaten tegelijk

Altijd de laatste versies

Met Office 365 zakelijk heb je altijd de nieuwste versie, je bent dan geen tijd kwijt met het installeren, bijwerken of synchroniseren van programma’s. Daardoor is mogelijk om efficiënt te werken, want het bijwerken van de applicaties gaat automatisch.

Samenwerken in de Microsoft cloud

Met Office 365 voor bedrijven is online vergaderen en bestanden met elkaar delen erg eenvoudig. Denk bijvoorbeeld aan bellen via Skype for Business, samenwerken in Microsoft Teams, of samen online documenten bewerken in Microsoft Word. Daarnaast is het gemakkelijk om bestanden op te slaan in OneDrive.

Met Office 365 zakelijk kun je gemakkelijk samenwerken in de Microsoft Cloud

Meer weten over Office 365 ?

Office 365 voor bedrijven verandert en verbetert de manier waarop mensen samenwerken op een drastische manier. Maar om het meeste uit Office 365 te halen, moet je ervoor zorgen dat alles goed functioneert en het organisatiebreed wordt gedragen.

Bij ITON heb je nog meer gebruikersgemak met Office 365 voor bedrijven. We richten niet alleen de omgeving in, we bieden ook support. Of je nu problemen hebt met de programma’s of vragen hebt over het gebruik ervan. Wil je persoonlijk advies over welke versie van Office het beste bij jouw situatie past? Neem dan contact met ons op.