Contact Support

Blog


De nieuwe, moderne werkplek wordt voor klanten steeds eenvoudiger en betaalbaarder. Gelukkig maar, want de populariteit en adoptie van het nieuwe werken stijgt nog steeds. Dit is een logisch gevolg als we kijken naar de populariteit en adoptie van het nieuwe werken, hoe meer aanbieders er zijn hoe meer concurrentie er is. Voor de meeste medewerkers is werken met Office niets nieuws, en Office 365 waarschijnlijk ook niet meer.

Steeds vaker biedt ITON de 'nieuwe werkplek' bij klanten aan met Werkplek 365. Voor deze klanten biedt onze werkplek alles om gestroomlijnd en gemakkelijk te kunnen werken. Hieronder vind je een afbeelding van mijn eigen, persoonlijke werkplek.

Vanwege de brede adoptie van de moderne werkplek zien we ook dat legacy applicaties steeds vaker richting de online werkplek worden omgezet. Daarbij heeft Werkplek 365 veel voordelen voor onze klanten. Hier kunnen wij zowel SaaS applicaties beschikbaar stellen (bijvoorbeeld Office 365) als applicaties die nog niet in de cloud draaien.

Prijs moderne werkplek is geen belemmering

Ook de prijs verrast mijn contacten vaak. Voor € 3,50 per maand per gebruiker beschikt iedereen over een moderne werkplek met Werkplek 365.

'€ 35,- per gebruiker per maand is netjes’'krijg ik vaak te horen wanneer ik dit bespreek met de klant. 'Nee’ is dan mijn reactie, 'de kosten bedragen € 3,50 PER gebruiker.' Vervolgens zetten we de kosten van andere oplossingen op een rijtje: Office 365, het ERP systeem, een financieel pakket en de CRM oplossing, en de klant is blij verrast met de prijs van de ITON werkplek.

De werkplek blijft qua mogelijkheden groeien

De programma's vanuit de moderne werkplek worden vaak al vanuit de cloud aangeboden of in een Internet Explorer omgeving gebouwd. Daarnaast maakt ITON's Werkplek 365 het mogelijk legacy applicaties te ontsluiten. Hierdoor is het mogelijk zowel cloud als niet cloud applicaties in één portaal te openen. De werkplek is gebaseerd op Windows 10, werkt op een desktop en laptop, maar is ook tablet- en mobielvriendelijk.

Daarnaast is het mogelijk een duidelijk overzicht te creëren met de nieuwe business tools van Microsoft. Zo hebben gebruikers altijd en overal toegang tot actuele overzichten (denk aan forecast, financiële, voorraad en planning), en kun je alles vanuit één centraal punt openen.

Ook is het eenvoudig om nieuwe overzichten toe te voegen. Dit maakt het voor gebruikers nog interessanter om over te stappen naar de moderne werkplek. Wanneer het mogelijk is gegevens uit een applicatie te halen, dan kunnen onze architecten het zo inrichten dat gebruikers toegang hebben tot deze data. Gebruikers hoeven niet alleen met Microsoft applicaties te werken.

Genoeg keuze

Tegenwoordig hoeven klanten ook niet meer te kiezen voor optie A of optie B, we kunnen ons aanbod combineren. Samen kijken we welke werkplek het best past bij de wensen van de eindgebruiker. Dat is dicht bij de klant staan.

Wil je de werkplek van de toekomst zelf een keer ervaren? Ik kom graag langs om een keer een demo te geven en de mogelijkheden te bespreken. Ik ben bereikbaar op 06 - 29 074 879 of via marcel.themmen@iton.nl