Contact Support

Evenement


Wil je het laatste nieuws over de toekomstige Microsoft ontwikkelingen? Kom dan naar ITON's Microsoft Ignite update sessie op 11 oktober en we praten je bij. ITON zorgt ervoor dat je niet naar Orlando hoeft af te reizen voor het laatste nieuws van Microsoft Ignite.

In onze Microsoft Ignite update sessie vertellen we je wat de laatste nieuwtjes zijn, waar Microsoft zich op gaat richten het komende jaar en gaan we in op onze gesprekken met vooraanstaande kennispartners van Microsoft

Meer over Ignite

Vanaf 24 september vindt Microsoft Ignite plaats in de Verenigde Staten (Orlando). Als Microsoft Partner is Ignite voor ITON een belangrijk evenement om te weten wat de nieuwste technologieën en strategieën van Microsoft zijn.

Microsoft toont hier vaak de nieuwste diensten en producten. Daarom bezoekt een aantal medewerkers van ITON het evenement om zo kennis op te doen en deze over te dragen aan collega’s en partners.

Voor wie

Deze sessie is geschikt voor iedereen binnen jouw organisatie die het belangrijk vindt om te weten wat de volgende stappen van Microsoft zijn. Denk bijvoorbeeld op het gebied van productiviteit, teamwork, data en cloud. Alles inclusief een door ITON verzorgde lunch.

Wil jij het laatste nieuws horen van mensen die erbij waren? Schrijf je dan in en kom naar onze Ignite update sessie.

Datum: donderdag 11 oktober
Tijdstip: 11:00 tot 14:00 uur
Locatie: Landjuweel 20, Veenendaal