Contact Support

Blog Microsoft Teams


De kracht van Microsoft Teams zit in de flexibiliteit van het platform en dat het op maat is in te richten. Zo kun je gebruik blijven maken van apps die jij en je team gebruiken om optimaal samen te werken. Dit is niet alleen het geval bij apps van Office 365, maar ook bij die van andere leveranciers. 

Honderden koppelingen 

Op dit moment kun je met Microsoft Teams al gebruik maken van honderden koppelingen en integraties met apps. Bijna elke dag worden nieuwe apps toegevoegd in de Teams Store. Wanneer je de rechten van teambeheerder hebt, kun je vanuit de Teams Store applicaties aan je team toevoegen. Technische kennis is daarvoor niet benodigd.

Apps via tabs 

Je hebt verschillende mogelijkheden om koppelingen met apps zichtbaar te maken. Eentje daarvan is de categorie ‘tabs’. Wanneer je voor deze optie kiest, dan krijgt de app een eigen tabblad in het teamkanaal. In dit tabblad kun je de app gebruiken zonder deze afzonderlijk te moeten openen. 

Connectors 

Naast ‘tabs’ kun je ook kiezen voor koppelingen via connectors. Bij deze manier stuurt een connector meldingen van een externe applicatie als chatberichten rechtstreeks naar een kanaal. Ieder teamlid kan in het gespreksoverzicht deze berichten zien en volgen. 

Meer weten? 

Wil je meer weten over Microsoft Teams of het toevoegen van apps? Neem dan via het formulier aan de linkerkant contact met ons op en een specialist zal je zo snel mogelijk van een passend antwoord voorzien.