Contact Support

Nieuws


ITON is dit jaar genomineerd in maar liefst drie categorieën tijdens de Aerohive Awards. Net zoals elk jaar organiseert Aerohive Networks de Aerohive Xperience day, waar prijzen worden uitgereikt aan partners in diverse categorieën. De nominatie in de categorie 'Pre-Sales Talent' staat op naam van onze collega Jelmer Barhorst. Het succesvolle project bij Sutfene wordt genoemd in de categorie 'Top Deal of the Year' en ook is ons bedrijf genomineerd in de categorie 'Fastest Growing Partner'.

Elk jaar organiseert Aerohive, dé WiFi specialist wereldwijd, de Xperience day waarin partners volledig op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen, productupdates en de roadmap voor het komende jaar. Traditiegetrouw wordt de dag afgesloten met de uitreiking van de Aerohive Awards.

De perfecte combinatie

Sinds ITON de keuze heeft gemaakt voor Aerohive als exclusief WiFi product in het portfolio, zien we het aantal succesvolle WiFi projecten snel toenemen. Door het unieke productaanbod van Aerohive is ITON in staat om samen met haar Cloud Suite oplossingen de perfecte hybride werkomgeving neer te zetten voor haar klanten.

Hiermee hebben we onze klanten kunnen helpen om het gebruik van WiFi nog eenvoudiger te maken en irritaties rondom haperende verbindingen volledig weggenomen. Mede door deze inspanningen en successen mogen we de nominaties in ontvangst nemen. Op 2 februari weten we of we in de prijzen zijn gevallen.

Meer informatie

Nog geen WiFi omgeving van Aerohive Networks en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Dat kan via e-mail of via +31 (0) 88 0600 700. 

Update 02-02-2018:
ITON heeft tijdens de Aerohive Awards een award gewonnen. Het gaat om de 'Top Deal of the year 2017' award.