Contact Support

Blog


Met de digitale transformatie ontstaat de noodzaak voor een hybride cloud. Een cloud oplossing die open en flexibel is. Een cloud oplossing die de eindgebruiker in staat stelt de omgeving, data en diensten snel aan te passen wanneer dit nodig is. Dit zorgt ervoor dat organisaties altijd toegang hebben tot de meest relevante gegevens met geïntegreerde veiligheidsoplossingen en meer controle.

Flexibiliteit en keuze

De kern van een hybride cloud oplossing is flexibiliteit en keuzevrijheid. De keuze om de infrastructuur te kiezen die het beste past bij jouw specifieke werkdruk in een combinatie met public en private cloud en hardware. Het zorgt ervoor dat onze klanten applicaties kunnen gebruiken op zowel de public als de private cloud platformen en eigen hardware. Dat is een bouwsteen van de ITON visie op hybride cloud. Wij geloven dat onze hybride cloud strategie naadloos aansluit op de cloud visie van onze partners Microsoft en Dell. Bij ITON zijn we ervan overtuigd dat de hybride cloud de toekomst is van het moderne werken.

Waarom een hybride cloud oplossing?

  • Een hybride cloud oplossing zorgt ervoor dat we ons sneller en economisch sneller kunnen ontwikkelen door verschillende onderdelen snel te kunnen bouwen, verbeteren, testen en in te zetten. De hybride cloud van ITON biedt een flexibele en betrouwbare manier om bestaande applicaties te gebruiken.
  • Voor eindgebruikers betekent dit een product dat zich snel aan kan passen, schaalbaar is en altijd dezelfde gebruikerservaring biedt. Door de nieuwste technologieën in te zetten als VxRail en Azure Stack is het mogelijk om sneller nieuwe integraties door te voeren en onze eindgebruikers sneller te voorzien met een betere gebruikservaring.
  • Ons geïntrigeerde model zorgt ervoor dat organisaties altijd de volledige controle hebben over een eigen omgeving. Dit kan door gebruik te maken van de pay-per-use mogelijkheden vanuit Azure tot met de Identity & Governance Solutions van Ydentic, wat het beheren van meerdere IT-omgevingen eenvoudig maakt.

Bij ITON weten we dat de stap naar een hybride cloud voor veel bedrijven een uitdaging is, maar wel een stap die ervoor zorgt dat jouw organisatie flexibel blijft. ITON helpt organisaties bij de uitdaging van het samenvoegen van de public en private cloud in een naadloze oplossing waar gegevens altijd beschikbaar en veilig zijn. Vanwege onze 30 jaar ervaring en toonaangevende partners zijn we in staat organisaties op elk moment van hun hybride cloud traject bij te staan met kennis en kunde.

Wil je meer weten over de hybride cloud? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.