Contact Support

Nieuws


Het coronavirus en de daarbij behorende maatregelen hebben effect op iedereen. Het vraagt om een andere manier van werken en communiceren. Ook ITON volgt de ontwikkelingen op de voet en houdt zich aan de richtlijnen van het RIVM. Zo zorgen wij ervoor dat onze klanten en eigen medewerkers veilig kunnen werken. Alles voor elkaar. 

Maatregelen bij ITON 

Via deze weg informeren wij jou over de geldende maatregelen bij ITON naar aanleiding van het coronavirus. Op dit moment is ons kantoor open, maar vragen wij medewerkers en bezoekers met lichte klachten niet naar kantoor te komen. Medewerkers hebben de juiste middelen om vanuit huis te werken en kunnen afspraken online laten plaatsvinden. Zo kunnen we iedereen optimaal blijven bedienen. 

Bekijken per situatie 

Werkzaamheden die op locatie uitgevoerd moeten worden, bespreken wij per situatie met de klant hoe dit het beste opgepakt kan worden. Intern vinden onze overleggen zoveel mogelijk plaats via Microsoft Teams en via dat platform staan wij ook in contact met klanten. Onze servicedesk is gewoon bereikbaar via 088-0700625.

Hygiëneregels RIVM  

Wij vinden het belangrijk dat ook onze klanten en relaties veilig en gezond blijven. Onze medewerkers volgen daarom de hygiëneregels zoals zijn opgesteld door het RIVM. Bij verkoudheidsklachten blijven ze thuis en we schudden geen handen met klanten en relaties. ITON blijft zich inspannen om jou te blijven voorzien van een goed werkende IT-omgeving. 

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 088-0700600 (op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00), mail naar info@iton.nl of vul het formulier in aan de linkerkant. We helpen je graag verder.