Ontbijtsessie:

Werkplek 365, een browser gebaseerde werkplek

Werkplek 365, een browser gebaseerde werkplek

21 maart
2017

Steeds meer applicaties worden als SaaS oplossing aangeboden. Dit zorgt voor veel organisaties voor een nieuwe uitdaging.

Werken gaat nu vaak via een browser. Eindgebruikers loggen bijvoorbeeld vaak in op SalesForce, Exact Online, Unit4, AFAS én Office 365 om te kunnen werken. Daarnaast gebruiken ze applicaties die via remote app of Citrix benaderd worden.

Dit kan eenvoudiger en efficiënter

Met Werkplek 365 bieden wij een complete browsergebaseerde werkplek. Een soort desktop uit de cloud, waardoor medewerkers alle applicaties vanuit 1 centraal punt kunnen openen, ongeacht het apparaat. Dit kunnen zowel web gebaseerde als legacy applicaties zijn. Ook voor IT afdelingen is het een ideale oplossing. Alle applicaties en bestanden kunnen op afstand worden beheerd en gebruikers zien alleen die applicaties die zij nodig hebben.

Ontbijtsessie

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van Werkplek 365 voor uw organisatie? Op dinsdagochtend 21 maart informeren u graag tijdens onze maandelijkse ontbijtsessie en laten we tijdens de demo zien dat het werkt!

Agenda
08.00 - 08.30 uur Ontbijt
08.30 - 10.00 uur Werkplek 365 + demo


Locatie: ITON, Landjuweel 20, 3905 PG in Veenendaal

Meld u aan voor deze ontbijtsessie


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+