Workshop:

Microsoft Customer Immersion Experience

Microsoft Customer Immersion Experience


Decentralisatie, Shared Service Centers en zaakgericht werken; het zijn uitdagingen waar iedere overheidsinstantie mee te maken heeft. IT oplossingen die leiden tot eenvoudig en efficiënt samenwerken en die productiviteit verhogen, zijn daarbij niet meer weg te denken. Welke oplossingen passen het beste bij uw organisatie? Tijdens een Customer Immersion Experience (CIE) ervaart u het zelf.

Customer Immersion Experience, wat kunt u verwachten?

Tijdens deze workshop zit u zelf aan de knoppen van de nieuwste laptops, tablets en smartphones. U werkt met productiviteitsoplossingen van Microsoft en doorloopt diverse scenario’s. Zoals slimmer vergaderen, handiger communiceren en effectief (samen)werken aan documenten. Deze scenario’s worden aan de hand van uw wensen en behoeften samengesteld. Zo ervaart u het gemak van de Microsoft oplossingen en krijgt u inzicht in hoe u slimmer en efficiënter kunt samenwerken.

Voor wie is de Customer Immersion Experience?
Tijdens een CIE zitten diverse stakeholders bij elkaar, van business tot IT, die elkaar inzicht geven in hun uitdagingen en behoeftes. De sessie van 1 dagdeel (ochtend of middag) vindt plaats bij Microsoft op kantoor en is specifiek voor 4 tot 9 personen van uitsluitend uw organisatie. Maximaal de helft van uw groep bestaat uit IT medewerkers.

Meer weten of een afspraak maken?

Microsoft heeft een aantal richtlijnen opgesteld waaraan organisaties moeten voldoen om deel te kunnen nemen. Heeft u interesse in een CIE sessie? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. U hoort direct of deelname mogelijk is.

Laat hier uw gegevens achter


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+