Seminar:

De werkplek van de toekomst

De werkplek van de toekomst

23 maart
2017

Op donderdagmiddag 23 maart nodigen wij u uit voor een seminar over de werkplek van de toekomst.

Onze relaties vragen ons steeds vaker hoe de toekomstige werkplek eruit moet komen te zien. Moeten ze doorgaan met hun centrale Citrix of Windows Remote Desktop? Of kiezen ze voor een ‘ouderwetse’ fysieke werkplek met Windows 10 en Office 2016, uiteraard centraal beheerd en voorzien van applicaties en updates.

Door het gebruik van SaaS (business) applicaties wordt de noodzaak voor het distribueren van de werkplek vanaf een server steeds kleiner. Daarnaast zijn centrale diensten uit de cloud, zoals e-mail en intranet, ook nog eens goedkoper en meer schaalbaar. Maar legacy applicaties en de wens of noodzaak om specifieke elementen toch centraal te ontsluiten, maken de keuze niet eenvoudig. Ook kan regelgeving, politiek of interne besluitvorming drempels opwerpen.

Op 23 maart geven wij inzicht in de verschillende mogelijkheden. Hierbij is er ook aandacht voor technische oplossingen en geven wij een demonstratie van management tooling voor werkplekbeheer. Enige bekendheid met IT terminologie is gewenst, maar we beperken ons hierbij tot de hoofdlijnen.

Bekijk hieronder het programma en schrijf u in.

13.00 - 13.30 uur  Ontvangst
13.30 - 14.00 uur  Introductie werkplek van de toekomst (Joep Lugtenberg)
  Tijdens deze introductie beschrijft Joep de huidige ontwikkelingen in het IT landschap van onze klanten. Welke afwegingen worden er gemaakt en wanneer kiest men voor een bepaalde route?
14.00 - 14.45 uur De voordelen van Citrix en RDS in 2017 en daarna (Jon Jager)
  Jon gaat in op de voordelen van Citrix en RDS vanuit het perspectief van het veranderende IT landschap. Wanneer heeft de inzet van Citrix en RDS toegevoegde waarde en wegen de kosten nog op tegen de baten?
14.45 - 15.00 uur Pauze  
15.00 - 15.45 uur De fat client terug van weggeweest? (Jelmer Barhorst)
  Vanuit het perspectief van de fat client stelt Jelmer zichzelf en u de vraag waarom we anders zouden willen? Onder de juiste omstandigheden en met de juiste tooling is de fat client wellicht terug van weggeweest?
15.45 -   16.30 uur In controle en compliant blijven door selfservice (Jorn Wittendorp)
  De hybride IT infrastructuren van nu maken het steeds moeilijker om in control en compliant te blijven. Met overkoepelende sturing van de systemen, tegen laagdrempelige kosten, wordt er weer efficiënt en effectief gebruikgemaakt van mensen en middelen.
16.30 - ..... Afsluiting en borrel
 
Locatie: Van der Valk, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

 

Meld u aan voor dit seminar


Delen op Facebook Delen op Twitter Delen op LinkedIn Delen op Google+