Contact

Blog


Om te laten zien met welke middelen wij werken en een kijkje achter de schermen te geven, gaan wij je geregeld meenemen in een werkdag van een van onze medewerkers. We trappen af met Micha Bos, actief op de afdeling presales van ITON.

Ochtend

Ik begin de dag meestal met een kop thee en vanuit mijn eigen kantoor aan huis. Een goede manier om rustig op te starten en door te nemen wat mij allemaal te wachten staat. Deze ochtend ben ik bezig met de voorbereiding van een presentatie.

Bij ITON hebben we een kantoor in Enschede en in Veenendaal. Omdat ik in Ommen woon ben ik tijdens een reguliere werkdag meestal in Enschede te vinden. Het komt natuurlijk ook voor dat ik in Veenendaal zit als de situatie daar om vraagt.

In Veenendaal is vandaag een bijeenkomst die we elke maand hebben met ITON om de stand van zaken door te nemen. Om iedereen daarbij te betrekken is een Skype-verbinding opgezet, waardoor we in Enschede de presentatie en uitleg ook kunnen volgen. Een mooie manier om, ondanks de afstand, de lijntjes kort te houden.

Middag

Een andere applicatie die we vaak gebruiken is Microsoft Teams. Zoals je op de foto ziet hebben we hier een vergadering. Dankzij Teams maakt de plek waar je zit niet uit en sta je met elkaar in verbinding. Je kunt er zelfs voor kiezen om de vergadering op te nemen, zodat deze later in Teams nog eens terug te kijken is.

Samen met een klant zijn we op bezoek geweest op het hoofdkantoor van Dell. We hebben daar een inspiratiesessie over de Dell VxRail oplossing gekregen. Aansluitend hebben we gezamenlijk nog een korte brainstormsessie gehad waarin we een design hebben gemaakt.