Contact Support

Nieuws


Het zal je misschien niet ontgaan zijn dat Citrix ervoor heeft gekozen het eigen portfolio te veranderen. Citrix wil de nadruk van de oplossingen helder maken in de nieuwe namen van haar producten. Met drie verschillende groepen (Workspace, Networking en Analytics) is het vinden van de juiste oplossing nog eenvoudiger.

Citrix Workspace

Citrix biedt met de Workspace propositie een ervaring die volledig op de gebruiker is gericht. Deze ervaring is veilig, contextafhankelijk en altijd gelijk. Alles is terug te vinden in één ‘unified app’, hier vindt de gebruiker alles terug. Natuurlijk bepaalt de IT-afdeling wat de performance en toegang van de gebruiker is.

Citrix Networking

Het Citrix Networking portfolio werd eerder voor een deel aangeboden onder de namen Cedexism en NetScaler. Citrix breidt het netwerkportfolio uit richting software-defined networking. Doormiddel van intelligente analytics biedt Citrix Networking nog steeds dezelfde zichtbaarheid en beveiliging.

Citrix Analytics

Met Citrix Analytics maak je via machine learning een analyse van het gebruikersgedrag en krijgt de organisatie zo meer inzicht met betrekking tot veiligheid. Het geeft systeembeheerders helder inzicht om zo in te kunnen spelen op de veiligheidsrisico’s met betrekking tot applicaties en gebruikers. Zo kan de continuïteit van de bedrijfsvoering worden gewaarborgd en is performance gegarandeerd.

Heb je vragen over de verschillende producten of wil je misschien weten wat het voor jou kan betekenen? We leggen je het graag uit. Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.