Contact Support

Blog


Bij ITON plaatsen we onze klanten steeds vaker volledig in Microsoft Azure, de ITON Workspace. Een stap waarbij veel winst valt te behalen voor de meeste organisaties.

Want het zelf beheren en onderhouden van hard- en software is geen must meer, we willen voornamelijk snel aan de slag. ITON houdt daarom een kennissessie om je meer te vertellen over Azure, specifiek gericht op jouw organisatie.

In onze klant en cloud omgevingen zijn veel eisen en wensen gelijk. Iedereen wil dat zijn gegevens veilig zijn en in overeenstemming met de landelijke richtlijnen (denk aan de GDPR). Het moet gebruiksvriendelijk zijn, je moet makkelijk en snel bij je bedrijfsinformatie kunnen en je wil geen problemen met het beheer.

Eenvoudig aanpassingen maken

Waar mogelijk wil je zelf ook eenvoudig aanpassingen maken, zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers of het wijzigen van een wachtwoord. Je wilt dat jouw werknemers via alle devices eenvoudig en snel over de bedrijfsdata beschikken wanneer daar om gevraagd wordt. Wanneer deze devices verloren gaan, wil je dat ze snel op afstand gewist worden.

We zouden in deze blog verder in kunnen gaan op de GDPR, maar we hebben het liever over de mogelijkheden in Azure. Deze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en groeien met de dag. Als IT'er is dat niet bij te benen en dat moet je ook niet willen. Dat is een goede reden om naar Azure te verhuizen: je wil niet al het werk zelf doen en tegelijkertijd aansluiting houden met toekomstige ontwikkelingen.

Tijd om een keuze te maken

Het is tijd om een keuze te maken die aansluit bij de groei van jouw organisatie. Dat is de reden dat wij op 8 mei in Hengelo een cloud sessie organiseren bij Munsterhuis Hengelo. Een inspirerende omgeving waarbij wij je een kostenplaatje geven en hoe het eruit komt te zien als je de IT-omgeving buiten de deur plaatst.

De mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm. Dat laten we zien aan de hand van een aantal klant cases. Op die manier kunnen we niet alleen van elkaar leren, maar ook een gevoel krijgen bij een cloud werkplek in Microsoft Azure. Daarvoor is geen technische kennis benodigd. Jij kunt zelf je eisen en wensen aangeven.

Geen verhuiskosten

Bij een 1-op-1 verhuizing betaal je geen verhuiskosten. Je kunt dan direct gebruikmaken van de voordelen en de zorgen van een eigen IT-omgeving achter je laten. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van een Azure omgeving voor jouw organisatie? Schrijf je dan in voor onze cloud sessie.

Bij het achterlaten van het aantal werkplekken en applicaties kunnen wij voor jou een snelle berekening maken en dat behandelen als case tijdens de sessie. De eerste drie cases die worden ingestuurd ontvangen een ITON-drone. Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan. We zien je graag op 8 mei in Hengelo!