Selecteer een pagina
10 voordelen van Windows 365 Cloud PC voor het hybride werken
10 voordelen van Windows 365 Cloud PC voor het hybride werken

Hybride werkmodellen mogelijk maken is actueler dan ooit, maar wel uitdagend. Enerzijds willen werknemers flexibele opties hebben om op afstand te werken, maar ook de juiste middelen om nog persoonlijker met elkaar samen te werken. Deze paradox wordt door Windows 365 Cloud PC opgelost, omdat iedereen kan profiteren van eenvoud, veelzijdigheid, persoonlijke voorkeuren en geïntegreerde beveiliging.

4 voordelen voor eindgebruikers

  • Gebruikers kunnen direct opstarten naar hun Cloud PC, hun gepersonaliseerde Windows-ervaring, hun apps, inhoud en instellingen.
  • Flexibiliteit; vanuit de Microsoft-cloud kunnen zij naar elk apparaat streamen.
  • Windows 365 Cloud PC is overal beschikbaar. Windows 365 reist mee en is altijd gereed en bijgewerkt, waar ze ook moeten werken.
  • Ze kunnen op elk moment doorgaan waar ze gebleven waren, want de staat van hun cloudomgeving blijft hetzelfde, zelfs als ze van apparaat wisselen. Het is een eenvoudige en veelzijdige Windows-ervaring, gepersonaliseerd voor eindgebruikers.

6 voordelen voor IT

  • Voor de IT-afdeling biedt Windows 365 Cloud PC veel configuratieopties om eenvoudig op te schalen om aan veranderende behoeften van werknemers te voldoen. Daarbij wordt de juiste verwerkingskracht en opslag geleverd om werkzaamheden te verrichten, wanneer en hoe het nodig is.
  • Geen administratief gedoe, want het kopen van cloud-pc’s is eenvoudig door voorspelbare prijzen per gebruiker per maand.
  • Windows 365 Cloud PC vereenvoudigt niet alleen het inkoopproces, maar ook de implementatie, het beheer en het uitvoeren van updates. Dat komt omdat het, in tegenstelling tot andere oplossingen, achter de schermen virtualisatie gebruikt.
  • Daarnaast is het eenvoudig te implementeren en te beheren vanaf één console.
  • Windows 365 Cloud PC is ook veilig door ontwerp; het is veilig omdat het gebouwd is volgens de principes van Zero Trust. Informatie wordt opgeslagen in de Cloud, niet op het apparaat. Het is altijd up-to-date en bouwt voort op de kracht van Microsoft beveiligingsmogelijkheden en baselines, neemt Windows 365 lagen van beveiligingscomplexiteit weg en beveelt daarnaast de beste beveiligingsinstellingen voor de omgeving aan.
  • Tot slot biedt Windows 365 Cloud PC native integratie in Azure AD, Microsoft Defender, Microsoft 365-applicaties en Microsoft Endpoint Manager.

Eindgebruikers hebben veilige, persoonlijke computerervaringen in een hybride en vertrouwde werkomgeving. IT profiteert van eenvoud, schaalbaarheid, gemak en minder beheer. Een mooie conclusie om mee te eindigen.

Zijn er nog meer voordelen?

Ongetwijfeld vinden we er samen nog minimaal tien. We gaan er graag met je over in gesprek.

Logo-ITON-footer

Contact

> Neem contact op

Werken bij

> Kom bij ons werken

Gegevens

Landjuweel 20
3905 PG Veenendaal

Algemeen
088 070 06 00

Support
088 070 06 25
sd@iton.nl

Socials

     
IBI | ISO27001 | ISAE3402
Share This